Cart 0

COMBO DLERA COFFEE BODY POLISH

RM 100.00


COMBO Sales x 3 pcs

.

Coffee Body Polish By Dlera

.

RM100 
.
(Jimat RM 37.70)
.
Haa yang ni pun boleh share² dgn Bff atau soul sisters korang! Kalau yang geng bertiga tu boleh la share², nak bolot 3 scrub 🛀🏼sorang² pun boleh je (lagi iolls suka 😆). Tag kawan² korang, kalau order sama² boleh share duit postage. .
Offer ni sampai 1 Oct je tau! 
.
Kalau tanak pakai sendiri, boleh bagi souvenir untuk kawan² yg birthday bulan ni or bakal pengantin baru 😍 or pakcik makcik yang ada masalah tumit pecah+kematu+kering kasar.. haa memang elok rawat guna scrub ni.. 
yang mana kekakak pas 🤰🏻bersalin & dlm pantang..lagilah nak menghadap tang leher, perut hitam, ketiak hitam,peha hitam..Adoii makin stress💆🏻.. jangan risau! inilah jalan penyelesaianya.. bahan² powerful 🔥dalam coffee body polish kami dah disatukan, tinggal uolss "gosok-gosok dah licin". Jom grab combo ni super jimat.
.